Sådan bruger du æteriske olier

19 January 2020 Cecilie Mortensen
Sådan bruger du æteriske olier

Måske har du allerede hørt en del omkring æteriske olier? Eller måske er det første gang du hører ordet. For god ordens skyld så kommer her en kort beskrivelse, af hvad det er. 

Æteriske olier er koncentreret planteolie, som er kommet til, når plantematerialer kommer gennem presning, dampning og ekstraktion. Herefter står man med en olie, som kan bruges til forskellige formål.

Sådan kan du bruge selv bruge æteriske olier

Der findes en lang række forskellige æteriske olier. Det kan være alt fra lavendelolie, eukalyptusolie, japansk pebermynteolie, citrongræsolie og meget meget. Nogle af olierne kan bruges ved at man smører dem på eksempelvis brystet, hvis man ønsker en afslappende og beroligende olie. Man kan også dryppe noget af olien på en duftsten, hvis man ønsker hjælp til en bedre nattesøvn. 

Andre olier kan bruges, hvis man har mindre sår eller vabler, da nogle olier har bakteriedræbende egenskaber. Det kan også være, at du oplever smerter i forskellige led. Her er der også nogle æteriske olier, som er særligt velegnet at smøre på. Disse er blot nogle af de måder, olien kan bruges på, og den effekt den kan have.

Hvis du har en bestemt udfordringer, som du ønsker at løse gennem brug af æteriske olier, så kan det være en fordel at kontakte et firma, som arbejder med dette til daglig. Det kan nemlig være en naturlig måde, du kan hjælpe din krop med de udfordringer du har. Det gælder både, hvis det er hoste, mellemørebetændelse eller andre småirritationer, der kan genere dig i hverdagen. 

Et af de steder, du med fordel kan kigge i retningen af, er Vera Cura. Vera Cura er en webshop, som har et bredt udvalg af skønhedsprodukter og plejeprodukter. Det særlige ved denne webshop er, at de kun forhandler plejeprodukter, som har naturlige ingredienser. Du kan derfor passe ekstra godt på din hud. Du finder dem her: https://www.veracura.com/shop/aeteriske-olier-10c1.html

More articles