Prop ikke for mange kabler i de kabelbakker – skaf hellere flere kabelbakker!

12 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er skide dejligt at have sådan nogle kabelbakker, om man så bruger dem til for eksempel koncertarrangementer, hvor man gerne skal have de kabler beskyttet, så man kan køre over dem med grej, og hurtigt fjerne dem igen.

Eller man måske leder efter en mere permanent løsning, hvor man gerne vil have de kabler til at blive trukket langs loftet, så de ikke generer en i gulvhøjde, hvor man kan falde over dem.

De kan da også blive trukket langs gulvet i kabelbakker, og man skal måske have flere af de her bakker i forlængelse af hinanden, så kablerne ikke på kort eller lang sigt stikker ud fra hinanden.

Nogle bruger tyk tape til den slags, og det kan da være en fin midlertidig løsning, men I længden bliver det svært at have med at gøre, når man skal rette det til – og kablerne rykker sig stadig, så man falder over dem.

Pres ikke citronen med kabler i kabelbakker

Man kan trods alt heller ikke lægge kablerne ned i gulvet, da det vil give for mange omkostninger, og hvis man alligevel befinder sig flere etager oppe, så vil det nok heller ikke kunne lade sig gøre.

Desværre er der heller ikke en chance for, at man kan lave en trådløs løsning i stedet for at bruge kabler, for kabler skaber bare stadig den bedste og mest stabile forbindelse, om det så er til net eller intern kommunikation.

Så når man er ved at lægge de kabler ud i kabelbakker, så vil man måske være sparsom, eller man har fået at vide, at man ikke skal fråse med de kabelbakker.

Derfor forsøger man at presse så mange kabler, man overhovedet kan, ned i de her kabelbakker, men det kan bare medføre, at både kabler og bakker går i stykker.

Så hellere at man får den bedste løsning med det rette antal kabelbakker, end at man forsøger at yde over evne med bakkerne.

Flere Nyheder