Opbevar dine Pokémon kort i seje mapper

14 February 2020 Marcus Løhde Nielsen
Opbevar dine Pokémon kort i seje mapper

Siden Nintentos første offentliggørelse af den populære spilserie Pokémon i 1996, har dedikerede fans fulgt troligt med i fænomenets udvikling. Efter de første to spil, der blev en kæmpe succes på Gameboy konsollen, udfoldede universet sig i den populære anime-serie Pokémon, om den unge dreng Ash, der kæmper for at blive den bedste Pokémon-mester. Gennem flere år har vi fået endnu flere tilføjelser til universet; heri Pokémon kortene. Kortene er opbygget som et samlekortspil. I kortform samler man mange forskellige Pokémons, trænere eller energi-kort. Nogle er mere sjældne end andre, og derfor kan det være spændende at bytte mellem hinanden. Det er også muligt at spille to-mod-to med kortene. Til sin forhåbentligt store samling af Pokémon-kort sælges der mange originale samlemapper. De er en essentiel base til sine kampklare små væsner. 

PokeBall pokemon mappe i læderlook. Til 360 kort

Gå ikke ned på kvaliteten af din mappe

Med et legendarisk Pokémon-deck har du brug for en ligeså legendarisk mappe! Mappen skal være smart, original og huse plads til alle dine kort. Når du vælger din mappe, bør du handle hos Farmors Outlet. Med sit salg af pokemon mapper har de vist sig at være rigtige entusiaster. Du behøver derfor slet ikke at være bekymret for kvaliteten. Farmos Outlet har en vision om at vedligeholde interessen for det eventyrlige univers, som Pokémon-verdenen netop er, da det er lærerigt for den yngre generation at lege med kortene og forestille sig væsenerne i live.   

Stort udvalg til din samling

Der findes alverdens mapper; om du ønsker en forside med den klassiske Pokéball eller en af dine yndlings Pokémons, så har Farmors Outlet udvalget. Du kan endda opbevare op til 360 kort i mange af dem! Hvis det ikke er nok, kan du selvfølgelig købe Pokémon ringbind, der tilfører ekstra lommer til din mappe. Ønsker du dertil at købe endnu flere kort, så er det også muligt hos Farmors Outlet. Kortpakkerne findes i forskellige generationer af Sun & Moon kollektionen.

More articles