Ny badekar emalje på blot fire timer

11 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du dig brændende et nyt badekar, fordi det gamle er i dårlig stand? Så bør du faktisk overveje i stedet at få det renoveret. Hvis skaderne i dit gamle badekar kun er af overfladisk art er der absolut ingen grund til at investere i et nyt et af slagsen. Det kan nemlig godt lade sig gøre at renovere et badekar.

Som regel er det blot et spørgsmål om at forsynet karrets inderside med en skinnende ny badekar emalje. Dette er en del billigere og nemmere end at skulle skifte hele badekarret ud. Og så koster emaljering af badekar kun en brøkdel af en decideret udskiftning.

Hvordan sætter jeg gamle skrammede badekar i stand?

Renovering af badekar er en proces ved hvilken den gamle emalje i badekarret fjernes og erstattes med ny emalje. Selve metoden minder en del om den som anvendes i forbindelse med en autolakering.

Først slibes karrets inderside så overfladen bliver glat og ensartet. Dermed kan den nye emalje nemlig binde optimalt. Emalje komponenterne påføres i flere tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol.

Når det ønskede resultat er opnået skal emaljen have lov at tørre og hærde i et døgns tid. Og så er det badekar parat til at danne rammen om din hyggelige og afslappende hjemmespa i mange år fremover.

Hvem kan udføre emaljering af badekar?

Lige som du altid ville sende din bil til en autolakerer når den trænger til ny lak bør du også overlade arbejdet med renovering af badekar til en faglært badekarsmaler. Så er du sikker på at resultatet bliver helt optimalt. Og du slipper for selv at skulle udføre det hårde og omstændelige stykke arbejde.

Find din badekarsmaler i København

I København finder du Emaljespecialisten, som har mange års erfaring med professionel emaljering af badekar. Klik ind og læs mere på Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder