Lækker og smagfuld restaurant i Ringsted

21 september 2020 Astrid Pedersen

editorial

De fleste mennesker holder af at spise ude fra tid til anden. Det er utroligt rart at kunne lade køkken være køkken, springe madlavningen over og bare sætte sig godt til rette på en hyggelig og stemningsfuld restaurant. Maden smager bare meget bedre når den er tilberedt og anrettet af dygtige kokke og serveret af engagerede tjenere. Og så har man mere tid og overskud til at snakke med hinanden, når de enkelte retter i måltidet bare kommer svævende af sig selv.

Uformel hygge med brunch og frokost på Ferdinands Bøfhus

Faktisk behøver du slet ikke en særlig anledning for at spise på en restaurant. På en helt almindelig grå hverdag kan det være befriende at skippe frokosten på jobbet og i stedet nyde et lækkert måltid mad ude af huset.

Arbejder du i Ringsted kan du med fordel tjekke Ferdinands Bøfhus når du planlægger en business lunch – eller blot en hyggelig frokost med en eller flere kolleger som afveksling til madpakken eller kantinen. Hos Ferdinands Bøfhus kan du eksempelvis bestille den berømte frokost bøf – eller du kan nøjes med en lettere tapas anretning, hvis din frokost sult ikke rækker til rødt kød. Eller du kan kaste dig over den frie salatbar, som kan bestilles som hovedret eller som tilbehør.

Søndag kan du og familien eller vennerne samles til brunch buffet hos Ferdinands Bøfhus. Her kan I boltre jer i diverse brunch klassikere, fra bacon æg og pølser til laks, salater frugt og selvfølgelig friskbagt brød og ditto pandekager.

Nyd de klassiske udskæringer – bøffer i høj kvalitet hos Ferdinands Bøfhus

Aftenen hos Ferdinands Bøfhus byder selvfølgelig på møre og velstegte bøffer fra Danmark, USA og Sydamerika samt en lang række andre retter – det hele akkompagneret af udsøgt vin. Se hele menukortet på Ferdinands Bøfhus’ hjemmeside https://ferdinands.dk/ 

Flere Nyheder