Lækker og let ølbrygning til enhver smag

20 October 2019 Signe Hansen
Lækker og let ølbrygning til enhver smag

Du kender højst sandsynligt følelsen. Det er fredag, det har været en lang uge med tonsvis af deadlines, møder og opgaver. Klokken er endelige 16, og du kan tillade dig at lukke systemerne og programmerne ned til mandag og gå på weekend. Måske skal du ud med en kollega, måske med en ven fra gymnasiet. I sætter jer på en bar, og du kan langt om længe slå benene op og nyde de første skønne slurke af en kølig, læskende og smagfuld øl.

Øllen står stærkt i den danske tradition og har gjort det rundt omkring i verden i mange århundrede. Alligevel er det først for nyligt, at ølbrygning er begyndt at komme på dagsordenen i danske hjem. Måske har du aldrig overvejet, at du kan brygge dine øl selv før eller måske har du været i gang i årevis. Uanset dit erfaringsniveau har ølbrygning.dk alt hvad du skal bruge for at skabe en perfekt øl, der passer til din smag.  

  

Vejen til den perfekte øl varierer alt efter hvordan du bedste kan lide at arbejde. Du kan brygge øl på tre forskellige måder: beerkits, ekstraktbrygning og all-grain brygning. De har alle sammen hver deres fordele og ulemper og resultatet afhænger af, hvad du vælger.

Ølbrygning.dk blev skabt af 5 ølentusiaster, der ønskede at udbrede kærligheden for den gyldne drik til alle, der kunne være interesserede. Hos dem kan du skaffe gæringssæt, råvarer, termometer, ph-måler, gærspande, mæskekar, fustager og glas. Køb dem i færdige skræddersyede sæt eller sammensæt dem selv alt efter dine egne behov og mangler, og du er lynhurtigt klar til at skabe dit eget private hjemmebryggeri. En skøn og sjov overraskelse til enhver, der besøger dit hjem. Hæld den hjemmebryggede øl på flaske og tag dem med til familiefesten eller kontoret, så enhver kan nyde din ølbrygning uden for hjemmet.

More articles