Lad en dygtig mekaniker på dit lokale autoværksted fikse din bil

21 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du som bilejer pludselig står i en situation, hvor bilen ikke vil starte, eller der skal skiftes en del, er det smart at have god kontakt til det lokale autoværksted. Så ved du, at personalet kender dig og din bil. Og vælger du et autoværksted tæt på din bopæl, skal du samtidig ikke så langt, når bilen skal repareres eller serviceres.

Hvor kan jeg køre bilen på værksted i Svendborg?

Er du bosiddende i det sydfynske, nærmere betegnet Svendborg og omegn? Så kan du med fordel vælge det lokale autoværksted Svendborg Motor Co. A/S. Svendborg Motor Co. A/S er kendt i området for sine dygtige mekanikere og service teknikere som giver din bil den bedste behandling uanset om der skal skiftes dæk eller udbedres en alvorlig skade på karosseriet.

Hos Svendborg Motor Co. A/S finder du udelukkende dygtige og engagerede medarbejdere som sætter en stor ære i at servicere dig bil til et rent tolvtal. Du finder også et flot og vel udrustet værksted som er gearet til service og reparation af alle person biler, samt komplet udstyr til antirust behandling, autolakering og undervogns behandling. Svendborg Motor Co. A/S samarbejder med Dinitrol om udførelse af professionelle undervogns behandling som holder din bils undervogn rustfri i flere år ad gangen.

Vælger du at indgå en service aftale med Svendborg Motor Co. A/S kan du se frem til at spare tyve procent af regningen for din undervogns behandling. Samtidig får du med en service aftale gratis skift fra vinter til sommerdæk og omvendt, lige som du får mulighed for at tjekke dine dæk ind på værkstedets dæk hotel når du ikke bruger dem. På den måde sparer du plads i carporten, på loftet eller i kælderen.

Du kan læse meget mere om Svendborg Motor Co. A/S og kontakte værkstedet direkte via hjemmesiden svendborg-motor-co.dk

Flere Nyheder