Lad din badekarsmaler give dig et nyt badekar på 4 timer

15 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du går i tanker om at skifte dit gamle badekar ud kan du med fordel læse med her. Det er nemlig slet ikke sikkert det kan betale sig at skrotte badekarret og erstatte det med et nyt et af slagsen.

Der er stor sandsynlighed for at dit badekar kan komme til at stå som nyt igen. Og det med en langt mindre arbejdsmæssig indsats og til en meget lavere pris end en total udskiftning.

Hvad er fordelen ved at lade badekarret renovere?

Måske tænker du at det at renovere et badekar lyder som et større arbejde end bare at hive det ud. Men her skal du tænke på at der faktisk er rigtig meget arbejde forbundet med at udskifte badekarret. Det er også temmelig dyrt – og det tager lang tid.

Først skal du bryde soklen omkring badekarret ned, og bortskaffe det gamle badekar. Dette kan godt være rigtig besværligt hvis du bor i en etage ejendom, eller ikke har adgang til en ladvogn eller en bil med anhænger. Et nyt badekar skal indkøbes – og sådan nogle er ikke helt billige. Badekarret skal installeres, og soklen mures op på ny. Og hvis afløbet i den anledning skal flyttes skal du have fat på en autoriseret VVS installatør.

Lader du i stedet en badekarsmaler forestå en reemaljering af dit gamle badekar kan du have et nyt badekar på 4 timer. En reemaljering består i al sin enkelthed i fjernelse af den gamle emalje og påføring af en ny. Denne proces tager sjældent mere end de før nævnte fire timer. Og allerede efter et døgn kan du atter tage badekarret i brug.

Find din badekarsmaler i København

Er du bosat i hovedstadsområdet kan du altid få et skarpt tilbud på renovering af badekar hos Emaljespecialisten. Klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.

More articles