Lån til istandsættelse af din træterrasse

04 August 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du er ejer af en gammel træterrasse der trænger til at blive istandsat, fordi det er lang tid siden at træplanker er blevet gennemgået og har fået træbehandling, så de ikke bliver ødelagt er det muligt at låne penge til at få den renoveret, så det igen er muligt at sidde om sommeren på terrassen og lyde den danske sommer. Et lån til istandsættelse kan foregå på flere måder. Du kan gå i en traditionel bank men du kan også låne online. Mange håndværkere og butikker har også lavet aftaler om finansieringsmuligheder, ofte med onlinebanker, der gør det nemt for deres kunder at låne til istandsættelse.  

Det er nemt at låne online

Det er nemt at låne online, hvad enten det sker direkte eller via en butik. Ofte tager det kun få minutter at få sendt en ansøgning afsted og få svar. Derfor er det også en god ide at ansøge flere online banker og efterfølgende undersøge de forskellige tilbud og finde det bedste. Der findes på internettet en god del hjemmesider, der har undersøgt de forskellige banker og lånetyper.

De kan hurtigt og nemt give dig mindst 3 forskellige banker du kan ansøge. Det er vigtigt at lånene er sammenlignelige og det er her hjemmesiderne kommer til sin ret. Det er typisk gratis at få hjælp til at finde de forskellige banker. 

Når du ansøger om et online lån, er det nødvendigt at du har en aktiv e-mailadresse. Har du ikke det, kan banken ikke sende dig deres svar. Positivt eller negativt. Det er også nødvendigt at du har et NemID. Det skal du bruge for at kunne underskrive et evt. lånetilbud. Bankerne vil derudover typisk have et krav om, at du har en dansk folkeregisteradresse og som minimum er fyldt 18 år. Er det et større lån, kan du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. 

More articles