Lån til istandsættelse af din bolig

31 July 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du er ejeren af en bolig der godt kunne trænge til en kærlig hånd, det kan være køkkenet, badeværelset eller måske husets facade, er det muligt at tage et lån til istandsættelse. Du har mulighed for at gå ned i banken og ansøge om et lån, men du kan også undersøge muligheden for at tage et online lån.

Fordelen ved et online lån, er at det er hurtigt og nemt, samt at de stiller færre spørgsmål og krav til, hvad pengene skal bruges til. 

Husk budgettet og det økonomiske overblik

Inden man låner er det en god ide at starte med at få et økonomisk overblik. hvis man ikke allerede har det. Find ud af hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er hvad du i princippet kan tilbage betale på et nyt lån.

Men hvis du f.eks. har flere lån kan du undersøge om det er en god ide at låne lidt ekstra og få betalt de andre lån ud. Ofte er det billigere lånemæssigt at have et stort lån frem for flere små. 

Når du har fået et overblik over dine indtægter og udgifter, er det en god ide at lægge et budget. Det er vigtigt at dit budget ikke er meget stramt. Der skal være en budgetpost til uforudsete udgifter og en til lidt sjovt. Meget få mennesker trives ved aldrig at have penge og du gør dig selv sårbar, hvis budgettet er alt for stramt.

Når du ansøger om et lån, er det en god ide at søge flere steder, det gælder både i banken og online og dermed sikre dig, at du får det bedst mulige lån. Husk at en bank er en forretning som alle andre og et tilbud altid er til forhandling. Det gælder også et tilbud fra en bank uanset om den er en traditionel bank eller en online en af slagsen.

More articles