Konference i topklasse

29 oktober 2021 Miranda Denise Rendboe

editorial

Hold konference i smukke omgivelser 

Tornøes hotel ligger i den gamle romantiske Amandaby Kerteminde. Hotellet har både værelser, a la carte restaurant, festlokaler og mødelokaler udover god service og forplejning. Mødelokalerne findes i forskellige størrelser, hvor det største kan huse op til 200 deltagere. Lokalerne er store og lyse, der er trådløst internet og AV-udstyr.  

I forbindelse med konferencen kan der arrangeres overnatninger, for dem der har brug for det. Desuden kan konferencen afsluttes i restauranten, eller der kan bestilles specialøl fra hotellets eget bryggeri.  

Skal der holdes dagsmøde findes dette i forskellige former. Det kan være med formiddagskaffe, frokostbuffet og eftermiddagskaffe med adgang til udstyr og internet. Det kan også foregå med det ovenstående, samt 2-retters menu, som kokken vælger. Aftenmøder kan også arrangeres fra kl. 19 til 22, her medfølger der kaffe, kage, sandwich, isvand, frugt og udstyr.  

Veludhvilede kollegaer 

Strækker konferencen sig over mere end én dag, er der løsninger med overnatninger i enkelt- og/eller dobbeltværelser. Desuden medfølger alle måltider i form af formiddagskaffe, frokostbuffet, eftermiddagskaffe, 2-retters menu og morgenmad dagen efter. Varer konferencen indtil eftermiddag/aften, vil der yderligere være inkluderet formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe på andendagen. Her kan der selvfølgelig også aftales en afslutning med specialøl fra Kerteminde bryghus.  

Når der ikke er møde, er det muligt at gå friske ture i det smukke naturrige område. Havnen findes tæt på, hvor den årlige kirsebærfestival holder til, og ikke langt derfra findes gågaden, hvor I kan finde lækre hjemmelavede is – en af Kertemindes specialiteter. Omgivelserne gør, at medarbejderne kan få slappet af i pauserne med frisk luft, og komme tilbage med ny energi. Ved overnatning på hotellet er du også sikker på, at dine medarbejdere får mulighed for at møde veludhvilet til anden konferencedag.  

Personalet har mange års erfaring, og I vil derfor blive taget godt imod, og servicen er som altid i top. 

Flere Nyheder