Kom godt igang med Microsoft Office 365 kurser

12 december 2019 Astrid Pedersen

editorial

De fleste, som har arbejdet på kontor inden for de seneste tyve år, kender Microsoft Office pakken. Microsoft Office pakken er den met anvendte software platform til kontor brug. Stort set alle afdelinger i kontor og administration har brug for at kende Microsoft Office pakken med dens store udbud af applikationer, som modsvarer ethvert behov.

Uanset om du arbejder med finans, økonomi og regnskab, business intelligence, research og forretnings udvikling, eller om du laver planlægning og fremskrivninger, vil du på et eller andet tidspunkt få brug for enten Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel eller en af de andre utroligt anvendelige applikationer. Og de fleste af os anvender Microsoft Outlook i forbindelse med kalender planlægning og kommunikation via email.

Microsoft Office 365 – hvad er nu det?

I gamle dage installerede man sin Microsoft Office pakke fra en cd rom, og skulle købe ny pakke hver gang der kom en opdatering. Senere rykkede opdateringerne ud på nettet, hvor man kunne downloade dem, hvis man var i besiddelse af en gyldig registrerings kode. Og nu ligger alle applikationer i skyen.

Kernefilosofien bag Microsoft Office 365 er at lette arbejdsgangen, netop når det handler om opdateringer og opgraderinger af den pågældende software. Denne sker nu automatisk, så længe man er koblet op på skyen.

Samtidig er det blevet mindre kompliceret at dele filer og viden. Gennem applikationen OneDrive, som er en integreret del af Microsoft Office 365, kan medarbejdere samarbejde på tværs af afdelinger og koncerner uden at skulle sende i hundredevis af emails.

Bliv bedre til at bruge Microsoft Office 365 med et dybdegående kursus

Ønsker du at lære alle muligheder i Microsoft Office 365 at kende, således at du kan udnytte platformen til fulde? Så kan du med fordel tage et Microsoft Office 365 kursus hos 4D. Find alle de bedste Microsoft Office 365 kurser på 4d.dk

Flere Nyheder