Køb en diamantring til hende du elsker

12 juni 2020 Lotte Hindsberg

editorial

De fleste mennesker, især kvinder har ringe på deres fingre. Nogle har blot en vielsesring, andre har en eller flere ringe på samtlige fingre. Det kan være billige ringe, arvestykker eller en dyr diamantring.

Mange af de ringe man i dag kan købe. Det kan f.eks. være en prinsessering, er det muligt på et senere tidspunkt at udskifte diamanten til en der er større eller af bedre kvalitet. Det kan også være en alliancering. Her sætter man en ekstra diamant i ved en ekstraordinær situtation som en bryllupsdag, en fødsel eller anden form for mærkedag. 

En prinsessering

En prinsessering er en enkel ring med en diamant i. Den bruges primært til når en mand ønsker at fri til kvinden i sit liv. Senere er det muligt at udskifte diamanten til en der er større eller også af en bedre kvalitet. Det er en yderst populær ring. Også fordi det er en ring, der kan bruges til hverdag men også til fest og galla.

Et alternativ er allianceringen. Det er en ring hvor man kan tilføje en diamant ved specielle lejligheder. 

Diamanters mange facetter

Det smukke ved en diamantring er at den kan bruges til daglig samtidig med at den er perfekt til en fest. Meget få ting er omgivet af så meget mystik og glamour som diamanter. 

I dag hentes de primært op fra jorden i Afrika. Verdens ældste kontinent. Det er også her at verdens største diamant blev hentet tilbage i 1905. Den var på hele 3106 carat. For at sætte det i perspektiv er diamanter over 1 carat sjældne og de fleste diamanter der bruges i ringe er på 0,1 eller 0,2 carat.

Den kæmpestore diamant blev senere lavet om til flere små diamanter. Hele 105. Den største blev op 540,2 carat og den er i dag en del af de engelske kronjuveler. Den har fået navnet Afrikas Stjerne.

Flere Nyheder