Køb dyrt eller billigt webhotel

25 april 2022 Miranda Denise Rendboe

editorial

Køb webhotel – dyrt eller billigt

Om et webhotel er dyrt eller billigt er selvfølgelig relativt. Køber du et webhotel i den laveste prisklasse grundet nærighed, men i virkeligheden har brug for en vært i en anden prisklasse, så bliver det hurtigt meget dyrere at have valgt et billigt webhotel. Det korte af det lange er: Køb webhotel, som passer jeres hjemmesides behov, og bekymre jer om prisen bagefter. 

Det er selvfølgelig vigtigt at være realistisk omkring, hvad man rent faktisk har brug for, og ikke bare vælge løsningen med flest egenskaber, når der kun er brug for halvdelen. Selvindsigt er det første, I skal i gang med, når der skal vælges webhotel. Kan fremtiden byde på vækst? Så vær opmærksom på, om du har mulighed for at opgradere din serverplads og vilkår på webhotellet. Flere webhoteller tilbyder i dag opgraderinger i “lejekontrakten”. 

webhotel

Webhoteller til bloggen

Leder du efter webhotellet til din personlige blog, som skal indeholde nogle billeder og noget tekst? Så kan webhotellets funktioner have mindre at sige. I dette tilfælde kan mængden af nedetid have mindre at sige for valget af webhotel. Her kan et webhotel med 5 GB oftest være tilstrækkeligt, såsom Simply.com eller Wannafind.

Bloggens webhotel kan i mange tilfælde sagtens bestå af en shared-baseret løsning. Her deler flere hjemmesider plads på serveren. Dette kan have sine ulemper, men også sine fordele. 

Webhotel til større webshops

Til hjemmesider og webshops, som stiller større krav af udbyderen, kan det være nogle andre faktorer, der skal lægges vægt på. Her er det ikke altid nok med hverken 5 eller 10 GB, heldigvis er der udbydere, som tilbyder en del mere. Hos ScanNet tilbydes der eksempelvis op til 150 GB webplads.

Det kan også give mening at finde et webhotel med Cloud-baseret hosting, så I har hele pladsen for jer selv, og derved ikke i lige så høj grad, skal bekymre jer om nedetide.

Flere Nyheder