Hvor sikkert og billigt er det at sende pakker til USA?

27 January 2020 Cecilie Mortensen

editorial

I gamle dage og faktisk for ikke så mange år tilbage, var det meget dyrt at sende pakker til USA. Der er sket meget og vi oplevet at globaliseringen har gjort meget ved logistikken mellem landegrænserne. Du kan derfor let handle på det amerikanske marked i dag og omvendt. Det er både blevet billigere, nemmere og hurtigere at sende og modtage pakker fra USA. Der er i dag flere store fragtfirmaer der tilbyder forskellige fragtaftaler og leveringsmuligheder af pakker til USA. Det gælder stort set alle former for pakkepost – store som små. 

Send billigt pakker til USA fra din webshop

Hvis du i dag driver en webshop, har du de bedste muligheder for at sende pakker til det amerikanske marked. Har du derfor et koncept eller et produkt der henvender sig til det gigantiske marked i USA, kan du med fordel hurtigt og nemt sende pakker til USA. Dermed vil dine kunder i USA få samme levering og oplevelse som de kunder du har herhjemme i Danmark. Du har mulighed for at få sejlet og fløjet dine pakker, så de kan være ved kunden allerede inden for 48 timer. 

Sikkerheden er helt på samme vilkår, hvor du kan følge og tracke din pakke under hele leveringen. Dermed kan du forvente samme sikkerhed under transporten som din aftale med de danske fragtfirmaer. 

Hvad er prisen for levering af pakker til USA?

Er du nysgerrig på prisen for at sende dine pakker til USA, kan du med fordel se dine leveringsmuligheder og priser hos pakke.dk. Her har de indgået aftale med de store og anerkendte fragtfirmaer i USA. Du kan dermed vælge den løsning der er billigst og bedst for dig, og let komme i gang med at sælge dine varer til det amerikanske markedet. Her vil du opleve at det er helt det samme procedure, som når du sender pakker til dine kunder i Danmark og andre europæiske lande. 

More articles