Hvilken form for tidsregistrering passer til din virksomhed?

16 januar 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Når du skal holde styr på, hvor meget dine medarbejdere arbejder, hvornår de har været syge, og hvornår de skal holde fri, er det smart for dig, at du har et godt system til tidsregistrering. Men hvilket system vil lige være det bedste for dig? Der findes jo mange forskellige former for systemer, og du kan derfor ikke bare vælge et, som andre anbefaler. I stedet bør du vælge et, som passer til lige præcis din virksomhed, da det jo vil være det, der er med til at lette jeres arbejdsdag mest muligt. 

Et godt sted for dig at kigge efter et system til tidsregistrering er hos virksomheden Anca. De har specialiseret sig i løsninger, der måler tid. Det er både systemer til virksomheder, så medarbejderne kan registrere deres tid, men også forskellige former for urløsninger, blandt andet tårnure. Du kan altså være sikker på, at det med tidsregistrering er noget, som de har fuldstændig styr på. 

image

Hvordan skal medarbejderne registrere deres tid?

Der kan være stor forskel på, hvordan det vil passe til dine medarbejdere, at de registrerer deres tid. I nogle virksomheder vil det passe bedst, at de registrerer dem via deres smartphone, for andre at de registrerer det på intranettet. For atter andre kan det smarteste være, at de tjekker ind og ud på en automat ved virksomhedens ind- og udgange. På den måde kommer det til at blive en naturlig del af deres gang rundt i virksomheden. 

Det kan også være, at det er en så stor virksomhed, at du gerne vil give dine medarbejdere mulighed for at gøre det på forskellige måder. Der er jo ikke nødvendigvis en måde, der passer til alle. Derfor er det rart, at folk har mulighed for at gøre det på flere forskellige måder. Det får de, hvis du vælger et af tidsregistreringssystemerne fra anca.dk. 

Flere Nyheder