Hvem er Det Digitale Bilhus?

16 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det Digitale Bilhus er en online portal, hvor du som kommende eller eksisterende bilejer kan finde rådgivning og vejledning inden for alt, hvad der har med brugte eller nye biler at gøre.

Det Digitale Bilhus faciliterer køb og salg af såvel nye som brugte biler gennem de til portalen knyttede forhandlere. Samtidig kan du via Det Digitale Bilhus finde det helt rigtige service værksted eller en dygtig automekaniker som er specialiseret inden for bil mærkerne Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco.

Det Digitale Bilhus er leveringsdygtig i velholdte bruge biler fra de nævnte mærker – og på salgs siden kan du nemt søge i det store udvalg af brugte biler til salg. Dette foregår ved hjælp af en avanceret søge funktion som giver mulighed for indsnævring af søge feltet indtil du finder netop den bil du drømmer om.

Salg af reservedele og ekstraudstyr hos Det Digitale Bilhus

Der ud over kan du gennem Det Digitale Bilhus finde reservedele til biler af de oven for nævnte mærker. De tilknyttede bilhuse fører udelukkende originale reservedele i høj kvalitet – og det er nemt at finde netop det værksted som har den pågældende reservedel på lager, og kan hjælpe dig med at montere den.

På samme måde kan du søge efter ekstra udstyr til opgradering af din bil, og nemt finde udstyr som passer til netop din bil ud fra dennes mærke og model. Når du har fundet det ekstraudstyr du skal bruge er det nemt at finde det bilhus som forhandler udstyret og som kan hjælpe dig med installation og montering af dette. Det Digitale Bilhus er nemlig et samarbejde mellem kompetente bilhuse, forhandlere og værksteder overalt i landet, som står klar til at hjælpe dig med køb, salg, service eller reparation af ny eller brugt bil.

Du kan læse mere om Det Digitale Bilhus på detdigitalebilhus.dk

More articles