Hvad kan Tarotkort fortælle dig om dit kærlighedsliv?

21 september 2021 Lykke Holzmann Søby
image

editorial

Der er mange måder at læse tarotkort på – den mest udbredte er praksissen med at trække et kort fra bunken for at finde vejledning i dit liv. Kortene kan give indsigt i din karriere, det kommende år og, ja, dit kærlighedsliv. Husk, at der er mange tarottraditioner, så forskellige tarot læsere kan have forskellige tilgange.

Et spejl

Nogle siger, at kortene er et spejl, og ikke en krystalkugle. Et tarotkort kan ikke fortælle dig, hvornår du skal møde dit livs kærlighed, eller om han har rødt hår. Det er mere nyttigt at få det til at handle om dig og de ting, du kan kontrollere, så i stedet for at spørge: Hvornår møder jeg mit livs kærlighed? Kan du spørge: Hvad kan jeg gøre for at åbne mig for muligheden for et forhold? Eller: Hvilke kvaliteter skal jeg lede efter hos en partner?

Tid til selvrefleksion

Det er er en god idé at bruge tarotkortene som et værktøj til selvrefleksion. Man kan for eksempel spørge kortene; Hvad er min rolle i dette forhold? Hvordan viser jeg mig for den anden person? Hvordan kan jeg blive mere åben for at modtage kærlighed? Hvordan kan jeg lære at sætte grænser i et forhold? Eller måske: hvad skal jeg fokusere på i mit forhold?

Gør-det-selv Tarotkort

Professionelle tarotlæsere læser muligvis mange kort, der er lagt på en bestemt måde, og selvom du helt sikkert kan få dine kort læst af en professionel, kan du også læse din egne derhjemme – også selvom du er nybegynder. Der er en myte, du aldrig bør læse for dig selv, men man skal være forsigtig med at falde i fælden med kun at se, hvad man vil se, eller sige jeg tror ikke at dette kort gælder for mig, man skal acceptere det man læser og stole på kortene.

Flere Nyheder