Hvad kan jeg bruge en psykoterapeut til?

08 februar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om begrebet psykoterapeut, men er lidt usikker på, hvad det indebærer. En psykoterapeut er en uddannet fagperson med særligt speciale inden for terapeutisk behandling af diverse mentale dårligdomme.

Du kan for eksempel få glæde af hjælp fra en psykoterapeut hvis du føler at du sidder fast i en ond cirkel af negative tanker og forestillinger om dig selv og andre. En psykoterapeut vil gennem målrettet samtale terapi kunne hjælpe dig til en dybere indsigt i dine problemers rod og der igennem give dig de rette redskaber til selv at arbejde med løsning af disse.

Find den rette psykoterapeut i Vanløse

Leder du efter en dygtig, empatisk og erfaren psykoterapeut som kan yde såvel coaching som sjælelig omsorg kan du med fordel vælge Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching.

Heidi Lykke Lihn har mange års erfaring inden for praktisk arbejde med sårbare mennesker i alle aldersgrupper og har igennem disse år uddannet sig inden for psykoterapi og coaching. Heidi Lykke Lihn er uddannet som pædagog, psykoterapeut og certificeret NLP Master Coach og Mindfulness Practitioner. Således er Heidi Lykke Lihn fuldt rustet til at kunne tage professionel hånd om dine problemer hvad end disse hidrører fra en angst lidelse, lavt selvværd, eller måske job relaterede problematikker.

Foruden individuel terapi tilbyder Heidi Lykke Lihn også parterapi og familie terapi som kan hjælpe de svære forhold godt på vej. Og så kan du hos Heidi Lykke Lihn få en kvalificeret håndsrækning i forbindelse med selvudvikling gennem eksempelvis NLP (Neuro Linguistic Programming) eller gruppe baserede workshops som afholdes i Lihn Life Coachings lokaler i Vanløse.

Du er hos Heidi Lykke Lihn og Lihn Life Coaching garanteret en 100% diskret og respektfuld behandling som følger samtlige professionelle retningslinjer for psykoterapeuter i Danmark. Læs mere, og kontakt Lihn Life Coaching via hjemmesiden lihncoaching.dk.

Flere Nyheder