Hvad er fordelen ved at anskaffe en robot plæneklipper?

23 November 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Der er faktisk en hel del fordele ved at overlade græsslåningen til en robotplæneklipper. Den mest indlysende af disse er at du får frigivet tid og overskud til andre spændende projekter – eller blot til at slappe af og være sammen med familien.

En robotplæneklipper kan slå græsset lige så hyppigt som du ønsker det, og dermed holde det i den ønskede længde. Forudsat at du indstiller din robotplæneklipper korrekt vil du hver eneste dag kunne nyde synet af en veltrimmet plæne – og selvfølgelig den skønne duft af nyslået græs – helt uden at skulle røre en finger selv.

Du kan oven i købet indstille din robotplæneklipper til at klippe græsset mens du ikke er hjemme, således at du kan komme hjem til en snorlige plæne uden at skulle se – eller høre – på en robotplæneklipper som kører rundt. En robotplæneklipper anno 2020 er nemlig typisk så avanceret at den selv kan tænke rigtig langt. Blandt andet vil en robotplæneklipper selv kunne mærke hvornår den er ved at løbe tør for batteri, og nå at køre over til sin lade station før det er for sent.

Du vil kunne fjernstyre din robotplæneklipper via en app til smartphone eller tablet, hvilket betyder at du kan bede den indstille arbejdet når som helst – for eksempel i tilfælde af en regnbyge. De helt nye robotplæneklipper er dog forsynet med en regnsensor således at de helt selv stopper når det begynder at regne, og først genoptager græsslåningen når regnen er stilnet af. På den måde slipper du får at plæneklipperen bruger unødig tid på at prøve at slå græs som ligger fladt som følge af regnen. Og du behøver ikke selv at gøre noget.

Hvor kan jeg få mere information om robotplæneklippere?

På husblog.dk kan du blive klogere på fordele og ulemper ved at anvende en robotplæneklipper.

More articles