Hvad bruger man PTFE tape til?

12 februar 2022 Steffen Petersen

editorial

PTFE-tape er en type tape, der er fremstillet af PTFE, også kendt som teflon. Det bruges til en række forskellige formål, hvoraf det mest almindelige er at tætne samlinger og utætheder. Det kan også bruges til at skabe en tætning omkring slanger og rør for at forhindre væsker og andre materialer i at løbe ud. Læs med i dette indlæg, om hvad man bruger PFTE tape til, og hvor det er muligt at finde det.

 

PTFE tape

 

Hvad er PTFE tape?

Hvis du ikke har hørt om denne brililante tape type før, så kan du blive klogere på det nu. PFTE tape er noget meget modstandsdygtigt tape, som håndværkere ofte benytter sig af i deres arbejde. Det er f.eks. VVS-mænd, der bruger det til lækager på rør. Det kan også bruges til at varmeforsegle nogle materialer. Tapen kan modstå ret så høje temperatur, hvilket gør den ret så brugbar i mange industrier. Der er f.eks. også smede, der bruger det, hvis de skal svejse. PFTE tape er at finde i alle håndværkers værktøjskasse, grundet dens gode egenskaber. Tapen er normalt 3 meter lang og leveres i en rulle. På byggemarkeder kan du finde det under flere forskellige navne: PTFE-bånd, teflonbånd eller varmebånd.

 

Hvor kan du finde PFTE tape?

Du kan finde denne tape i de fleste byggemarkeder. Det sælges under flere forskellige navne, som nævnt tidligere og kommer også i forskellige bredder. Det er vigtigt, du finder noget PFTE tape, der passer med det, du skal have ordnet. Du kan finde mange forskellige leverandører af PFTE tape, der kan rådgive dig til, hvad du skal vælge. Der er nemlig nogle af PFTE tape typerne, der er bedre til silikoneoverflader, mens der er noget andet, der er ideelt til overflader lavet af metal eller plastik. Så spørg eksperterne, før du køber det første og bedste PFTE tape.

Flere Nyheder