Hårdere rejsning med penisringe

22 maj 2018 Astrid Pedersen

editorial

Oplever du ofte, at du ikke kan holde erektionen så længe som du ønsker? Kunne du godt bruge en hårdere erektion – og er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad en sådan kan gøre for dit sexliv?

Penisringe – for en hårdere og mere langvarig erektion

Så skulle du overveje at investere i en penisring – eller måske endda et sæt penisringe af varierende hårdheder. En penisring er nemlig ikke bare en penisring. Penisringe fås i flere forskellige materialer, fra det bløde og skånsamme jelly materiale til de lidt hårdere latex eller silicone penisringe, som kan blive temmelig stramme. Det anbefales, at du til at begynde med anskaffer en af de blødere modeller, så du kan vænne dig til fornemmelsen.

En klassisk penisring monteres ved, at ringen rulles ned over den erigerede penis – helt ned til roden. Du kan eventuelt anvende glidecreme til formålet. Her er det vigtigt, at du vælger den vandbaserede glidecreme, da siliconebaseret glidecreme reagerer med gummi, latex og silicone. Hvis din penisring er korrekt påført, vil du kunne mærke en hårdere fornemmelse. Dette skyldes, at penisringen blokerer for tilbageløbet af det blod, som er strømmet til penis’ svulmelegeme under erektionen. Dette er ikke i sig selv farligt, men du bør være opmærksom på, om oplevelsen er smertefuld eller ubehagelig. I så tilfælde bør du tage penisringen af øjeblikkeligt.

Det anbefales, at du ikke er iført din penisring mere end allerhøjest tyve minutter ad gangen. Er I ikke færdige til den tid, bør I holde en pause på omtrent fem minutter, førend penisringen påføres igen.

Flere forskellige typer penisring

De fleste kender den helt enkle penisring, som består af – ja, en ring. Hos belugi.dk kan du dog også finde mere avancerede modeller af penisringe, for eksempel de, som også spændes om testiklerne, og penisringe med indbygget vibration. Se hele udvalget på https://www.belugi.dk/til-ham/til-ham/penisringe

Flere Nyheder