Glæd dine medarbejdere – lej en kaffevogn i Herning

08 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Alle som lægger vejen forbi bymidten og de mange åbne pladser på de travle hverdagsmorgener, har set de fine, små kaffeknallerter og kaffevogne rundt omkring i bybilledet.

Hos en kaffevogn, som i princippet er en mobil kaffebar, kan du altid erhverve dig en lækker kop frisk brygget mokka efter eget valg. Det går hurtigere, og er som regel også billigere, end hvis du skulle have fremstillet en tilsvarende kop take away kaffe på en café. Og kvaliteten er den samme. Hos en mobil kaffebar kan du købe de samme kaffe typer som på en hvilken som helst café.

Uanset om du er til en klassisk café au lait eller cappuccino, eller om du foretrækker en americano, en flat white, en cortado eller en latte macchiato kan den søde og smilende barista hjælpe dig. Han eller hun er nemlig særligt uddannet til at betjene den professionelle espressomaskine med hvilke kaffevognen eller kaffeknallerten er udrustet. Og så kan du starte dagen med velduftende, velsmagende og velbrygget mokka.

Giv medarbejderne gratis kaffe – til hverdag eller på udvalgte dage

Hvis du som arbejdsgiver gerne vil give dine medarbejdere en ekstra grund til at møde tidligt ind på arbejde i denne mørke og kolde tid kan du vælge at forkæle dem med lækker kaffe fra en mobil kaffebar. Hos Kaffeexpressen kan du lave en aftale om opstilling af en kaffevogn eller en kaffeknallert uden for din virksomheds hoved indgang, eller i kontorbygningens reception, for eksempel en time hver morgen.

I dette tidsrum vil dine ansatte kunne hente en kop dampende varm kaffe, som alternativ til den flade termokande eller automat kaffe. Og du bestemmer selv om medarbejderne skal være omfattet af en rabat ordning eller om kaffen skal være gratis i dette tidsrum.

Du kan læse mere om Kaffeexpressen og booke din kaffeknallert i Herning på https://kaffeexpressen.dk/kaffevogn-herning/ 

Flere Nyheder