Gå trygt til akupunktør i Valby

02 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en alternativ behandling som kan supplere din behandling mod smerter, stress, eller afhængighed? Så kan du med stor fordel prøve den gamle kinesiske behandlings form akupunktur.

Hvad kan jeg opnå med akupunktur?

Akupunktur er en behandlings form med rigtig mange muligheder for anvendelse. I Danmark bruges akupunktur særligt i forbindelse med behandling af smerter som følge af spændinger, for eksempel ondt i ryggen, hovedpine eller hold i nakken.

De tynde nåle placeres i musklernes triggerpunkter hvorfor spændingerne løsnes op og blodgennemstrømningen øges. Hvis du modtager akupunktur mod spændingshovedpine eller de smerter som følger med eksempelvis migræne vil du opleve afslapning og lindring af dit ubehag.

Der ud over kan akupunktur bruges som et supplement til en behandling for stress. Er du sygemeldt med stress, og er du i terapeutisk behandling herfor, kan du med stor fordel føje akupunktur til denne behandling. Du vil opnå maksimal afslapning og så at sige få mulighed for at nulstille kroppen således at de fysiske stress symptomer dulmes.

Endelig er akupunktur et særdeles populært våben når det handler om bekæmpelse af afhængigheds betinget misbrug. Akupunktur anvendes hyppigt i forbindelse med rygestop eller behandling af overspisning og har vist sig utroligt effektivt til netop dette formål. Så hvis du slås med en afhængighed kan du sagtens risikere at få held med en akupunktur behandling.

Hvor kan jeg gå til akupunktør i Valby?

Hvis du leder efter en behandler som kan udføre akupunktur i Valby kan du altid tage kontakt til Akupunktur Klinik. Akupunktur Klinik er placeret på Søndre Fasanvej i Valby, tæt på offentlig transport og med gode adgangsforhold.

Du finder nogle af områdets bedste akupunktører hos Akupunktur Klinik – og du er garanteret en behandling som tager udgangspunkt i netop dine problematikker. Klik ind og bestil tid til din første behandling på aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder