Find din Toyota hybrid hos din lokale forhandler

10 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal dit fremtidige transportmiddel have en grøn profil? Så bør du overveje en hybrid bil.

Hvad er en hybrid bil?

En hybrid bil er en bil som både er udstyret med en elektrisk motor og en benzin eller diesel drevet motor. Den helt store fordel ved en hybrid bil er at den kan lade batteriet op mens den kører på brændstof.

Når du så eksempelvis skal køre rundt i byen kan batteriet og elmotoren slås til. På den måde udleder bilen ikke så mange farlige gasser og partikler når den triller rundt i byen. Og du får flere kilometer per liter brændstof samt et lavere benzin eller diesel forbrug.

En variant af hybrid bilen er den såkaldte plug-in hybrid bil. Denne type hybrid bil kan lades op ved hjælp af en el ladestander samtidig med at batteriet lades op under kørsel.

image

Find din nye Toyota hybrid hos AT biler

Hvis du er på udkig efter en Toyota hybrid bil eller plug-in hybrid bil kan du finde hvad du søger hos AT biler. AT biler har til huse i Fredericia, Horsens, Give og Vejle, og har altid et stort og velassorteret lager af de nyeste Toyota modeller på lager.

Hos AT biler kan du således finde den nye Toyota Yaris Cross – en heftig hybrid bil med en bomstærk benzinmotor og et kraftigt batteri. Toyota Yaris Cross kombinerer et bastant design med state of the art elektronisk udstyr og et højt niveau hvad gælder sikkerhed og køre egenskaber.

Er du mere til de mere klassiske biler kan du hos AT biler finde den super cool Toyota Prius som fås i den traditionelle plugin version og som plug-in hybrid bil. Der ud over finder du hybrid bil versioner af Toyota Corolla, Toyota Camry og Toyota RAV4 – alle biler i top kvalitet og med masser af hestekræfter under kølerhjelmen.

Se de mange Toyota hybrid biler på ATbiler.dk.

More articles