Find din lokale tandlæge syd for København

10 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Du ved det sikkert udmærket godt: Det er vigtigt at besøge tandlægen med jævne mellemrum. Lige som du bør opretholde en god mundhygiejne med daglig tandbørstning og rensning med tandtråd er det smart at lade tandlægen tjekke dit tandsæt mindst én gang om året.

Hvis du hører til den desværre temmelig store gruppe af danskere som ignorerer dette råd er det en god idé at få bestilt tid til tandtjek og rensning af tænderne hurtigst muligt. Dette er nemlig din bedste chance for at bevare dit blivende tandsæt sundt og funktionelt hele livet igennem.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Vallensbæk?

Hvis du er bosiddende på den københavnske vestegn, for eksempel i Vallensbæk, kan du med stor fordel booke tid til tandbehandling hos Tandlæge Mille Kjær.

image

Den hyggelige og veludrustede tandlægeklinik har sin centrale beliggenhed på Strandvejen i Vallensbæk, tæt på offentlig transport og med gode adgangs forhold. Det er nemt at komme til klinikken med bus, på cykel, til fods eller i bil – og du kan parkere lige rundt om hjørnet.

I selve klinikken vil du blive budt velkommen af dygtige og erfarne personaler i form af tandlæge, tandplejere og klinik assistenter. Som første gangs patient vil du få tilbudt en grundig og tilbundsgående undersøgelse af dine tænder og af dit tandkød, eventuelt suppleret at røntgen billeder og ultralyd undersøgelse.

Dermed kan tandlægen nemlig hurtigt konstatere om der skulle forefindes ansatser til lidelser så som parodontose eller karies, også kendt som huller i tænderne. Og så kan et forebyggende behandlings forløb blive sat i værk.

Med Tandlæge Mille Kjær som din faste tandlæge i Vallensbæk er du sikret kompetent og professionel tandbehandling de næste mange år. Du kan læse mere om tandbehandling hos Tandlæge Mille Kjær, og booke tid til dit første besøg i klinikken, på hjemmesiden milletand.dk.

More articles