Find den rigtige parfume – og bestil den online

17 July 2019 Astrid Pedersen
Find den rigtige parfume - og bestil den online

En god parfume, som passer til din stil og til din personlighed, er mindst lige så vigtig for dit individuelle udtryk som dit hår, din makeup, din påklædning og dine accessories. Måske tænker du ikke så meget over det til hverdag, men dufte har det med at påvirke vore hjerner på et helt andet plan end det visuelle og auditive – det vil sige, det vi ser og det vi hører.

Men prøv at lægge mærke til, hvordan en duft nærmest kan ”overdøve” alle andre indtryk – for eksempel hvis du i bussen står ved siden af en person, som lugter meget kraftigt af parfume eller andre, mere ubehagelige, ting. Og du vil hurtigt opfange det, hvis du taler med en person, som har alt for meget parfume på, eller en parfume, som ikke passer til ham eller til hende.

Vælg den rette parfume, og gør dit personlige udtryk perfekt

Sidst nævnte er vigtigt at få med. for det kan faktisk godt lade sig gøre at vælge en parfume, som ikke passer til én. Dette sker typisk, når indholdsstofferne i parfumen ikke spiller optimalt sammen med din krops egen kemi. Den parfume, som får din veninde til at dufte som en drøm, kan komme til at lugte helt anderledes, når du har den på. Derfor er det vigtigt, at du sætter tid af til at vælge den rette parfume – og at du ikke bliver skuffet, når det, du troede var din yndlingsduft, viser sig ikke at være god til dig.

Når du skal vælge parfume, bør du således sætte flere dage af til projektet. Du kan begynde med at udvælge en eller flere dufte i dit lokale parfumeri, som du vil satse på. Prøv parfumen direkte på huden – og efter et par timer vil du eller din veninde kunne vurdere, om duften passer til dig.

Se Sephoras store udvalg af parfume på sephora.dk

More articles