Find den rigtige murer

23 February 2020 Lotte Hindsberg
Find den rigtige murer

Hvis du har planer om at istandsætte dit hus, hvad enten det er indendørs eller udendørs, kan det være en god ide at få en murer til at blandt andet at kigge på dine vægge og se om de er i vatter. En væg der er i vatter, er meget nemmere at tapetsere og male og resultatet vil også blive langt flottere, end hvis du undlader at sikre dig dette. Det kan også være at det er et gammelt hus og når du fjerner det gamle tapet, at noget af muren følger med.

Det er muligt selv at mure væggene op, men du skal sikre dig at du får det gjort det ordentligt. Ellers kan det anbefales at få en murer til at gøre det. De har erfaringen og håndelaget og det du skal bruge timer eller måske dage på, kan de få gjort hurtigt og smertefrit. Det kunne f.eks. være en murer i Frederikshavn

Start med at få sandblæst

Hvis du skal have dine vægge muret op udenfor, er det en god ide at starte med at få dem sandblæst og derved få fjernet gammel maling, pus og hvad der ellers har samlet sig af snavs og skidt. Derved står murene pæne og rene og det er nemmere at få væggene muret op igen og resultatet vil ikke alene holde langt bedre, det vil også se langt bedre ud, end hvis du havde sprunget sandblæsningen over. 

Få flere tilbud

Inden du siger ja til en murer er det en god ide at få flere tilbud. Helst 3 eller flere. Derved sikre du dig at du ikke har sagt ja til den dyreste ved et rent tilfælde. Tjek de forskellige tilbud og vælg den af tilbudene der er det bedste. Det er ikke nødvendigvis det billigste, da der kan være forskel på materialer.

More articles