Find den rette fagperson til gulvafslibning Slagelse

30 August 2018 Astrid Pedersen

editorial

Har du lige købt en ny bolig, hvor hele gulvet består af smukke, lyse træplanker, skal du være forberedt på, at dette smukke udseende ikke varer evigt. Og du skal også belave dig på, at der ligger en del arbejde i at vedligeholde lyse gulve – især hvis de er behandlet med lud eller sæbe.

Korrekt behandling af dit gulv – når du vil have det til at se pænt ud længe

Et sæbe- eller ludbehandlet gulv er noget af det kønneste. Træværket stråler i hvidlige nuancer, og kan lyse et helt rum op. Til gengæld kræver det smukke gulv, at du jævnligt behandler det med en speciel sæbe, som genopfrisker den hvide farve, samtidig med at den vedligeholder den behandling, gulvet har modtaget. Det er derfor vigtigt, at du spørger mægler eller de tidligere beboere af huset eller lejligheden om, hvilken type behandling, gulvet har modtaget, så du kan fortsætte det gode arbejde.

Er trægulvet slidt og trist? Kontakt en professionel gulvmand vedrørende en gulvafslibning

Hvis du har forsømt at passe og pleje det lyse trægulv, vil det hurtigt udvise tegn på slid. Gulvets overflade bliver gulnet af solens skarpe stråler, og når den beskyttende hinde er slidt bort, vil træværket tørre ud, og blive mere porøst. Dermed er det særligt modtageligt over for støv og snavs som trædes ned i gulvet og indlejres i træfibrene. Og spildte væsker vil ikke længere blot kunne tørres op – de vil blive suget ned i det tørre træværk, som var det en svamp.

Med en grundig gulvafslibning, foretaget af en dygtig og erfaren gulvmand, kan det smukke og levende gulv genoprettes. De grimme misfarvninger kan simpelt hen slibes bort, og gulvet vil atter fremstå ensartet og jævnt i overfladen. Du bør lade en professionel gulvmand om at slibe dit gulv – læs mere om gulvafslibning på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-slagelse/ 

More articles