Find den rette cykelhjelm til baby online

03 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Cykel sæsonen står for døren – og du har sikkert allerede spændt din cykelhjelm i forventning. Og her bør du huske at finde en god cykelhjelm til baby.

Hvorfor skal baby have cykelhjelm på?

Måske tænker du at der ikke er nogen grund til at udstyre din baby med en cykelhjelm. Baby ligger jo trygt fastspændt i sin lift i ladcyklens kasse eller i cykel anhængeren, og er derfor ikke i fare for at tage et styrt direkte i asfalten på samme måde som du selv er.

Men her skal du tænke på at det sagtens kan gå galt på rigtig mange andre måder når man bevæger sig rundt i trafikken. Man kan blive påkørt af en bil eller af en anden cyklist. Og selv en ellers sikker trehjulet cykel kan godt vælte, for eksempel hvis du har lidt for meget fart på i et skarpt sving.

I en sådan situation bør babys skrøbelige hoved være beskyttet. Baby risikerer at rutsche rundt i anhængeren eller i cykel kassen, og iden forbindelse slå sit hoved endog særdeles voldsomt.

Derfor er det vigtigt at baby er beskyttet på samme måde som du beskytter dig selv og dine større børn mod hoved skader, nemlig ved hjælp af en velsiddende og godkendt cykelhjelm. Og en sådan kan du med stor fordel købe online.

Find cykelhjelm til baby hos Cykelhjelm.dk

Den danske forhandler af cykelhjelme og andet cykel udstyr Cykelhjelm.dk er leveringsdygtig i et bredt udvalg af cykelhjelme til børn og babyer.

Du kan være sikker på at din nye cykelhjelm til baby er godkendt efter alle sikkerheds og kvalitetsmæssige standarder når du bestiller den via Cykelhjelm.dk – og at cykelhjelmen er særligt designet til at passe perfekt til babys lille bløde hoved.

Du kan se det store udvalg af cykelhjelme til børn, voksne og babyer på Cykelhjelm.dk.

More articles