Find de bedste SharePoint kurser i København

18 december 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis din virksomhed allerede har udrullet, eller overvejer at udrulle, den særdeles anvendelige og versatile platform for samarbejde og videndeling Microsoft SharePoint, kan du med fordel investere i et vel tilrettelagt og lærerigt kursus i Microsoft SharePoint for dig selv og dine medarbejdere. Hos 4D kan du deltage i Microsoft SharePoint kurser på alle niveauer – fra den rene novice over den rutinerede bruger og til den mere avancerede specialist.

Find de bedste Microsoft SharePoint kurser hos 4D

Blandt de Microsoft SharePoint kurser, som udbydes hos 4D, finder du SharePoint grundlæggende, SharePoint udvidet, SharePoint avanceret, SharePoint Modern Experience, SharePoint Governance workshop samt SharePoint User Specialist (et såkaldt Academy kursus).

På det grundlæggende kursus kan du og dine medarbejdere komme meget langt, hvis I aldrig har beskæftiget jer med Microsoft SharePoint før. Ved kursets afslutning vil I kunne navigere og søge effektiv i en SharePoint portal, arbejde med filer i biblioteker og data i lister, benytte Microsoft SharePoint filer i stedet for vedhæftede filer i mails, bruge versionering, oprette visninger, sortere og filtrere i filer, arbejde med integrationen mellem Microsoft SharePoint og Microsoft Office, og redigere webside-dokumenter.

På det udvidede kursus kan de, som skal fungerer som ejere af websteder, lære at oprette subsites, anvende skabeloner, administrere webstedets indstillinger og opbygge biblioteker og lister samt anvende meta data. Alt i alt særdeles anvendelige kundskaber, som vil bringe jer et langt stykke hen ad vejen.

Det grundlæggende, udvidede og avancerede Microsoft SharePoint kursus forefindes også på engelsk, til glæde for det engelsk talende publikum i internationalt orienterede virksomheder. Og så kan du selvfølgelig altid arrangere Microsoft SharePoint kurser særligt tilrettelagt til netop din virksomheds og dine medarbejderes særlige behov. Med udgangspunkt i jeres eksisterende work flows vil de dygtige konsulenter hos 4D hjælpe dig med at skræddersy det optimale kursus – læs mere på 4d.dk

Flere Nyheder