Få større indsigt med Sharepoint kurser

19 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Blandt de mest udbredte samarbejds platforme i virksomheder og organisationer verden over finder du Microsoft SharePoint. I det følgende kan du læse mere om Microsoft SharePoint og dets anvendelse.

Hvordan bruges Microsoft SharePoint?

Microsoft SharePoint er en særdeles versatil og fleksibel platform, som kan opsættes og konfigureres på utroligt mange måder. Oprindeligt var Microsoft SharePoint tiltænkt som et værktøj til lagring og styring af dokumenter, men netop på grund af de mange indbyggede muligheder og den gnidningsfrie integration med de mange applikationer i Microsoft Office pakken anvendes Microsoft SharePoint på varierende vis af virksomheder og organisationer verden over.

Microsoft SharePoint har rige anvendelses muligheder som platform for samarbejde på tværs af afdelinger og koncerner, idet værktøjerne til dokument håndtering er så smarte. For eksempel gør den indbyggede versions styring Microsoft SharePoint særdeles velegnet når der skal deles og redigeres i dokumenter, og forhindrer vigtig data i at gå tabt.

hvor kan jeg lære mere om anvendelsen af Microsoft SharePoint?

Hvis Microsoft SharePoint er den samarbejds platform, I har valgt at rulle ud i din virksomhed, kan du med fordel lade dine medarbejdere følge et eller flere af de vel tilrettelagte Microsoft SharePoint kurser hos 4D.

4D er en dansk kursus udbyder med særligt speciale inden for erhvervs rettede IT kurser. Derfor finder du hos 4D en bred vifte af Microsoft SharePoint kurser på alle niveauer. De mest basale Microsoft SharePoint kurser er SharePoint grundlæggende, SharePoint udvidet og SharePoint avanceret, som udbydes på dansk og engelsk.

For de mere avancerede brugere og administratorer kan kurser så som SharePoint Modern Experience, SharePoint Governance workshop, SharePoint User Specialist (Academy) være særdeles relevante. Og så kan du selvfølgelig altid snakke med 4D om tilrettelæggelse af Microsoft SharePoint kurser, som passer til jeres opsætning af 4D og de unikke work flows, I som virksomhed har udviklet i forbindelse hermed.

Find dit Microsoft SharePoint kursus på 4d.dk

More articles