Få mere ud af din træning med proteinpulver

14 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at skulle vente flere timer efter aftensmaden med at træne? Så kan du erstatte denne med proteinpulver.

Hvordan virker proteinpulver?

Når du indtager proteinpulver som kosttilskud kan du opnå en bedre effekt af din træning. Proteinpulver er populært som pre workout – det vil sige et kosttilskud som indtages inden træning.

Når du erstatter et måltid, for eksempel din aftensmad, med en protein shake lavet på proteinpulver vil du få samme mængde næring i form af protein uden samtidig at skulle slås med en tung mæthedsfornemmelse. Proteinpulver opløst i vand til en protein shake fylder nemlig ikke helt på samme måde som et solidt måltid protein rig mad. Det betyder at du ikke vil opleve ubehag i forbindelse med træning når du bruger proteinpulver i stedet for almindelig mad – og ikke vil blive udmattet af sult og træthed fordi kroppen mangler brændstof.

Du skal være opmærksom på at proteinpulver er tænkt som et kosttilskud som kan erstatte nogle måltider – ikke alle. For at få det optimale ud af proteinpulver skal du stadig spise sundt og varieret i hverdagen, og nøjes med at lade proteinpulver erstatte måltider på de dage hvor du træner.

Hvor kan jeg købe proteinpulver i høj kvalitet?

Du bør altid se dig godt for når du køber kosttilskud – og dette gælder også for proteinpulver. Når du skal købe proteinpulver er det først og fremmest vigtigt at du vælger en forhandler som udelukkende sælger godkendte og testede produkter, og som kan yde kvalificeret rådgivning når det handler om valg af kosttilskud.

Hos Only-Approved finder du et stort udvalg af kvalitets kosttilskud, her under proteinpulver, fra anerkendte producenter som borger for de høje standarder. Du kan, med andre ord, være sikker på at få masser af værdi for pengene når du køber proteinpulver hos Only-Approved.

Se hele udvalget på https://www.only-approved.dk/ 

More articles