Få den hjælp du behøver hos en dygtig psykolog

06 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Der kan være mange gode grunde til at besøge en psykolog og få tilrettelagt et individuelt behandlings forløb med terapi. Måske døjer du med en sorg eller en krise og har vanskeligt ved at se hvordan du skal komme igennem denne på egen hånd.

Det kan også være at du har været udsat for en traumatisk begivenhed som har efterladt dig med angst eller depression. Og endelig vil samtaler med en psykolog kunne hjælpe dig til et højere selvværd.

Hvordan foregår en psykolog session?

Hvis du aldrig har været hos en psykolog er det forståeligt hvis du er lidt nervøs ved tanken. Men der er absolut ingen ting at være bange for.

image

Du skal først og fremmest vide at alt hvad der foregår i psykologens praksis bliver inden for konsultationens fire vægge. En psykolog er nemlig underlagt professionel tavshedspligt som en del af branchens professionelle og etiske retningslinjer. Derfor kan du trygt dele dine tanker, følelser og oplevelser med en autoriseret psykolog og forvente fuld diskretion.

Samtidig behøver du ikke at frygte bagatellisering eller forklejning af dine problemer. En dygtig psykolog ved udmærket godt at hvad der kan synes småt og ubetydeligt for andre sagtens kan fylde rigtig meget for dig. Og derfor vil du blive mødt med åbenhed, empati og oprigtig nysgerrighed når du sætter dig i stolen over for en autoriseret psykolog.

Hvor kan jeg finde en autoriseret psykolog i Odense?

Hvis du leder efter en kompetent psykolog som tilbyder individuel terapi i Odense kan du med stor fordel kontakte autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann.

Hos Jens Henrik Thormann er du i trygge og professionelle hænder. Jens Henrik Thormann har mange års erfaring inden for psykolog faget og tilbyder terapi til såvel unge som ældre, på familie, gruppe eller individuel basis.

Du kan kontakte Jens Henrik Thormann direkte via hjemmeside psykologpraksis-odense.dk.

More articles