En viceværts mange forskellige opgaver

21 juli 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Mange forbinder en vicevært med en rar ældre mand der går og pusler omkring ens lejligheder og som går og vasker trapper, udskifter en pære og hjælper ældre damer med deres indkøbsposer. De findes skam også man i dag varetages mange af viceværtens mange forskellige opgaver af et ejendomsservice firma som https://dahlin-ejendomsservice.dk/.

I dag varetager en vicevært mange forskellige opgaver, fra de traditionelle som trappevask og snerydning til at have ansvaret for større opgaver som. Samtidig er det også vigtigt at det er en person med gode menneske og sociale evner, da han udover at være den der kender ejendommen bedst, også ofte er den der vil kende beboerne og deres daglige udfordringer.

Kontakt flere ejendomsservicefirmaer

Når i som bestyrelse skal finde et nyt ejendomsservice firma, er det en god ide at starte med at lave en liste over de opgaver i gerne vil have udført. Det er også en god ide at vurdere dem ud fra hvilke opgaver der skal laves og hvilke opgaver, det ville være rart at få lavet. Det giver jer et godt udgangspunkt, når i skal snakke med firmaerne og få en aftale. Husk den skal være så fleksibel, at der er rum til en isvinter eller en oversvømmelse uden at i bliver ruineret over ekstraregningen.

Kontakt mindst 3 forskellige firmaer, så i er sikre på at i har en ide om prisniveauet og hvad i kan få for jeres penge. Det er her listen kommer jer tilgode. Bed også de forskellige firmaer om referencer og kontakt tidligere og nuværende kunder og hør hvad deres erfaringer har været med firmaet. Har de været positive er der også en stor sandsynlighed for at det bliver i også.

I kan også undersøge hvad der står på Trustpilot, men det er mere pålideligt at høre hvad tidligere kunder siger direkte.

Flere Nyheder