Du kan få hjælp til vurdering af dødsbo

08 oktober 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Vidste du, at du kan få hjælp til vurdering af et dødsbo? Der er nemlig flere forskellige firmaer rundt  i landet, som særligt arbejder med alle de områder, der kan være behov for, når en person er død, og der er et dødsbo tilbage. Hvis ikke du er helt klar på, hvad vurdering af et dødsbo betyder, kan du få flere svar her.

Hvad menes der med dødsbo vurdering? 

Vurdering af et dødsbo henviser til, at man får vurderet de forskellige genstande, der har været i boet. Det kan være alt fra designermøbler, malerier, sølvtøj, lamper og meget meget mere. Vurderingen kan være aktuel, hvis man har et ønske om at sælge nogle af de ting, der er i hjemmet. For skal det sælges, så skal det selvfølgelig også sælges til den rette pris. 

Måske har du selv en god fornemmelse af, hvad forskellige møbler og interiør kan sælges for, eller måske er ud helt på udebane. I begge situationer kan det rent faktisk godt svare sig at hyre vurdering af et dødsbo, for samme firma kan ofte også tilbyde at købe de ting, der vurderes. På de måde behøver du ikke skulle forholde dig til en række forskellige platforme, hvor varerne skal lægges op og så sælges. Det er nemlig noget, de færreste ønsker. 

Anbefaling af et firma til vurdering af dødsbo

For at hjælpe dig på vej til et firma der kan hjælpe med vurdering af et dødsbo, kan du starte hos Marskandiseren i Store Kongensgade. Marskandiseren i Store Kongensgade har meget erfaring, når det kommer til at skulle vurdere, sælge og købe det, der findes i det dødsbo, du står med. Derfor vil du helt sikkert også komme i trygge og gode hænder, når du hyrer dem til at hjælpe dig med vurdering af forskellige genstande.

Du finder dem også her: https://www.dødsbo-rydning.dk/vurdering-af-dodsbo

Flere Nyheder