Det får du brug for i vildmarken

05 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Er du ude menneske? Eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det vigtigt at have udstyret i orden. Nogle vil måske sige at man ikke skal gå ned på udstyr, men ude i vildmarken kan det være en dårlig beslutning. Det handler i stedet om at have det rette udstyr, så man minimere den vægt man skal bære rundt. Har du fået øjnene op bushcraft eller kunne du virkelig bare godt tænke dige at komme ud i naturen, så kan du læse mere i denne artikel.

Det vigtigste udstyr

Hvis man bare skal ud i den danske natur, hvor der er ikke er de helt store farer når det kommer til vildtlivet, så behøves man ikke at have en riffel med sig. Hvis man derimod skal ud i den rigtige vildmark, hvor der er bjørne, ulve og andre rovdyr, så bør man have en riffel med sig. Nogle områder får man slet ikke lov at tage ind i, medmindre man har en riffel og ammunition med sig.

Førstehjælpsudstyr

En anden vital type udstyr man bør have med sig ud i vildmarken, er førstehjælpsudstyr. Hvis man er langt væk fra alting, så kan i værste tilfælde være fatalt ikke at have førstehjælpsgrej med sig. Når man er ude i naturen bruger man både kniv og økse, for at f.eks. spidse pinde, hugge brande og lignende, og det kan derfor gå rigtigt galt.

Sådan finder du udstyr

Du kan være heldig at finde alle de nævnte typer udstyr, hos en forhandler af militær udstyr. Ellers kan det godt være du skal ud og shoppe forskellige steder. Førstehjælpsudstyr bør altid købes nyt, men de andre typer udstyr du kan få brug for i vildmarken, kan du godt købe brugt. Det kan være udstyr som økser, knive, spader, udstyr til madlavning og meget mere. 

Flere Nyheder