Det er som ren magi med den her dør denne gang!

27 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du puster tungt ud, da du kommer hen til den her dør, for du ved, at den plejer at være tung at åbne, og der er ikke noget, der indikerer, at det skulle være anderledes denne gang, så du kommer til at skulle lægge kræfter i for at åbne den.

Problemet er bare ekstra stort denne gang, fordi du bærer en masse ting i dine hænder, som du skal have ind i det næste lokale, og det gør det virkelig svært at skulle åbne den dør med de ting i favnen imens.

Du kunne stille dem fra dig, og det er da en løsning, men det er bare for besværligt, og du skal så have døren til at blive holdt åben af et eller andet, da du ellers ikke kan nå at samle det ordentligt nok op og komme gennem den, inden den smækker i igen.

dør

Der var heldet simpelthen med dig med denne dør

Så du nærmer dig denne dør og begynder at overveje, hvad der kunne være den nemmeste løsning, og du kunne da godt kalde efter en person til at holde den åben for dig, for det er du ikke for stolt til at gøre, men du mener ikke, der er nogen i nærheden.

Men tankerne stopper brat, da du til din overraskelse kan se, at døren åbner af sig selv, som om den vidste, at du var på vej.

Men du ved, at dette ikke er en automatisk dør, så hvordan kan det gå til?

Lige inden du begynder at overveje magi, så kan du se en skikkelse i døråbningen, der løfter hovedet, og du får kaldt på vedkommende, at personen gerne lige må holde døren åben for dig, til du er kommet igennem.

Gik du kunne være så heldig hver gang, for det ville virkelig lette sådan en opgave her.

More articles