Det er aldrig slut med de døre

24 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

Når man endelig tror, at man har set alle døre, der findes, så falder man over nogle helt nye, som man aldrig har stiftet bekendtskab med før.

Det kan være sådan nogle fra https://klarvinduer.no/dorer/terrassedorer 

For det utrænede øje vil man måske sige, at det er nogle terrassedøre, som man har set før, men for den, som der er kender, så er der nogle detaljer, som man bare ikke har set før, hvor man imponeres over, at der er nogle, der har tænkt sådan her ud af boksen eller bare anderledes med, hvordan en dør kan laves.

Det behøver jo ikke være en imposant dør, der er markant anderledes i sit udseende, måde at åbne på eller have en lås, som der gør, at man tænker, at det da var en unik dør, der ligefrem er lavet i hånden, så der ikke findes tilsvarende.

døre

Man kan altid blive overrasket over en dør eller to

Djævelen gemmer sig som bekendt i detaljen, og som man begynder at have med mange døre at gøre, om man så bare bruger en masse i ens levetid, eller man ligefrem sætter dem op, så opdager man, hvordan de forandrer sig med tiden.

Man får endda selv idéer til, hvordan man kan konstruere en dør, men før man har set sig om, så falder man over en dør, hvor der allerede er en person eller et firma, som der har konstrueret dét, som man havde i tankerne.

For som regel oplever man, at hvis man selv har et godt forslag til en ændring, så er der en anden, der går med samme tanke, og selvom den måske ikke ligner identisk, hvad man selv forestillede sig, så er det godt nok tæt på.

Derfor kan døre stadig overraske en, og sådan kommer det nok til at være resten af ens levetid.

Flere Nyheder