Derfor skal du vælge en autoriseret elektriker

07 september 2020 Silje Hansen

editorial

Er du på jagt efter en elektriker? En elektriker kan i dag løse mange forskellige opgaver i både hjemmet og i virksomheden. Det kan være alt lige fra fejlfinding, installation af nyt el eller, hvis du skal have trukket ledninger til spotlys eller andet teknologi. 

En elektriker er i dag en beskyttet titel, som blandt andet kræver en gennemført uddannelse samt godkendt autorisation af tilsynsmyndighederne. Det sikrer dig som kunde som udgangspunkt, at din elektriker har en høj faglighed samt kan løse forskellige opgaver i hjemmet og virksomheden.

Hvilken elektriker skal du vælge?

Når du skal vælge en elektriker, kan det som regel godt være en jungle. Der er oftest mange forskellige at vælge imellem, hvilket gør det svære at skelne mellem hvem der vil være bedst til opgaven. Vi anbefaler, at du først og fremmest undersøger om den aktuelle opgave er en opgave, der skal udføres af en autoriseret elektriker. Hvis det er tilfældet, skal du huske at vælge en autoriseret elektriker. Ellers vil installationen blive betragtet som en ulovlig installation.

Det vil betyde, at hvis der skulle opstå en brandskade eller en anden skade, hvor el-arbejdet ikke har været udført af en autoriseret elektriker, vil din forsikring ikke dække skaden. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig at vælge en autoriseret elektriker.

Sådan finder du en kompetent elektriker til opgaven

Hvis du er i tvivl om, hvilken elektriker du skal vælge til opgaven, kan vi anbefale dig at indsnævre din søgning. Du kan f.eks. kun søge i lokalområdet efter en specialiseret elektriker til den aktuelle opgave. Det gør det mere overskueligt for dig at indhente relevante tilbud. 

Her har vi blandt andet lavet en undersøgelse på en populær og kompetent autoriseret elektriker i Århus og omegn. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at kontakte http://www.rosborg.dk/.

Flere Nyheder