Der er råd til det ekstra hos Prishammeren

16 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kan du huske det fra, da du var lille, og du måtte gå at spare penge sammen til det legetøj, som du ønskede dig?

Der var bare ALT for lang tid til jul eller din fødselsdag, og de andre i skolen havde også fået noget tilsvarende, så du holdt op med at bruge penge på slik, og du gik måske endda fra dør til dør hos naboerne for at høre, om du skulle lufte deres hund, slå græsset eller noget andet for at tjene lidt mere.

Du blev pludselig god til at forhandle med dine forældre om, hvad du skulle have i lommepenge, og hvad du skulle gøre for dem.

Så oprandt den dag endelig, hvor du havde sparet pengene sammen, og du styrtede direkte ned og købte legetøjet, uden der var den mindste øre tilovers.

Det var en dejlig følelse!

prishammeren

Der skal være til lidt mere, når du handler ved Prishammeren

Det gode ved at blive voksen er udover, at man tjener flere penge, at man kan låne penge og finde andre lånemuligheder, end hvad man ellers lige havde.

Det betyder så også, at man kan handle mere ind hver gang, så man ikke bare må nøjes, og der går ikke for lang tid, før man kan købe noget nyt igen.

Men sådan er virkeligheden bare ikke altid, for man kan for eksempel stå og have brug for noget værktøj, som man virkelig har brug for og dårligt kan vente med at få (og man gider ikke låne).

Men så må man gå på kompromis med, hvad det er for en udgave, man vil have, og når den endelig er købt, så er der bare ikke penge til mere værktøj eller fornøjelser i den kommende tid.

Hos Prishammeren.dk er det en anden sag, for her er priserne i bund, så du ikke alene kan købe det, som du virkelig gerne vil have dig, men du kan også købe lidt mere til – og så er der måske endda også penge tilovers.

Flere Nyheder