Brug en boligadvokat, når dine boligforhold ændrer sig

10 March 2018 Astrid Pedersen

editorial

Store livsbegivenheder har det med at gøre indhug i vort personlige overskud. Det kan for eksempel være familieforøgelse, dødsfald, ophør af samliv eller skilsmisse, eller ændring i arbejdsforhold. Skal du for eksempel flytte til den anden ende af landet for at beholde dit job, kan det virke voldsomt stressende – især, hvis det betyder, at hele familien skal rykke teltpælene op, og finde noget nyt at bo i. Oven i det almindelige kaos, det er at skulle flytte, kan du så tilføje besværet med salg eller udlejning af den eksisterende bolig, og anskaffelse af en ny. Ingen kan bebrejde dig, at du ikke har hverken tid, lyst eller overskud til at læse al dokumentation vedrørende din fremtidige bolig igennem.

Undgå at købe katten i sækken – få en dygtig boligadvokat på sagen

Derfor er honoraret til en boligadvokat en af de udgifter ved et boligkøb, som er rigtig godt givet ud. Boligadvokaten hjælper dig fra start til slut – du kan føle dig tryg ved, at boligadvokaten er på din side, og kan hjælpe dig med at navigere i den jungle af dokumentation, som omgiver en bolighandel. En dygtig boligadvokat med mange års erfaring i branchen har et trænet øje for detaljer, og vil lynhurtigt kunne spotte mangler i kontrakten, en usund økonomi i foreningen, eller lokalplaner, som vil kunne have indflydelse på din beslutning om at købe huset eller lejligheden – for eksempel projekteret byggeri tæt på boligen, eller andet, som kan forringe boligens værdi.

Samtidig vil boligadvokaten kunne identificere klausuler din bolig måtte være behæftet med, som kan hav konsekvenser for din økonomi – for eksempel hjemfaldspligt eller kommunal tilbagekøbsret, som kan lægge hvem som helst i ruiner, skulle de træde i kraft.

Du kan finde en billig boligadvokat med stor kompetence og mange års praktisk erfaring på eboligadvokat.dk

More articles