BRING – din nordiske forsendelses operatør

07 november 2018 Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle sende pakker, breve eller andre typer forsendelser i Skandinavien, kan du med fordel vælge et skandinavisk firma til at forestå denne opgave. Og her er Bring et værdigt bud på en dygtig og erfaren operatør, som med garanti vil give dig og din forsendelse den bedste behandling.

Sikker og tryg forsendelse med nordiske Bring

Bring er en svensk operatør på post og forsendelses markedet, ejet af det nationale norske postvæsen Posten Norge. Således er Bring en stærk og velfunderet spiller på det skandinaviske og nordiske marked, når det handler om alt fra udbringning af erhvervs pakker og distribution af reklamer og tryksager over supply chain og fjerdeparts logistik løsninger til private forsendelser på såvel det skandinaviske territorium som på globalt plan. Bring har eksisteret siden 1991, og har siden sin opstart vokset sig stort og solidt, med et finmasket netværk af distributions- og fragt centre, på hvilket virksomhedens logistiske infrastruktur baserer sig.

Når du vælger at lade Bring håndtere din forsendelse – hvad end det drejer sig om større B2B colli forsendelser, eller om du som privat person skal sende en enkelt pakke til en anden privat person, får du samme professionelle og service mindede behandling af den erfarne operatør. Du kan med sindsro vælge Bring som din leverandør af forsendelses løsninger, hvis du ønsker pålidelig, hurtig og effektiv ekspedition af pakker, breve eller distributions materiale.

Bestil din Bring forsendelse via pakke.dk

Hvis du således ønsker at prøve Bring som leverandør af dine forsendelses services, kan du med fordel finde den aller billigste forsendelses model hos pakke.dk. Du skal blot vælge forsendelsens art samt indtaste dimensioner og destination for forsendelses, så returnere det smarte pris sammenlignings modul på pakke.dk din fordelagtige pris. Og så kan du oven i købet bestille din forsendelse direkte via samme portal. Klik ind på pakke.dk, og bestil din billige Bring forsendelse.

Flere Nyheder