Boligkøb – få en billig boligpakke hos boligadvokaten

11 marts 2018 admin

editorial

Der er mange udgifter forbundet med boligkøb, og et af de steder, hvor man kan spare penge er at vælge en billig boligadvokat. Du behøver ikke at være den dyreste boligadvokat i lokalområdet eller den dyreste boligadvokat online for at være sikker på at få kvalificeret køberrådgivning. Du kan i stedet aktivt søge på nettet og sammenligne priser hos forskellige boligadvokater. Går du målrettet efter dem, som tilbyder boligpakker til en fast lav pris, så er du nærmest sikker på at få én af de bedste og billigste priser på markedet.

Boligpakken indeholder alt hvad du har brug for til din bolighandel

Nogle boligadvokater tilbyder forskellige boligpakker alt efter, om det er et hus, en ejerlejlighed, en andelslejlighed, en projektbolig eller et sommerhus, du gerne vil købe. Boligpakken indeholder alt, hvad du har brug for, hvilket vil sige køberrådgivning, juridisk gennemgang af alle dokumenter, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse, kontakt til banken og sælger m.m. Når du lader boligadvokaten stå for alt det juridiske, så får du en tryggere bolighandel, for du vil blive advaret af boligadvokaten, hvis der er problemer med f.eks. købsaftalen. Jo større erfaring boligadvokaten har med bolighandel, jo bedre er det selvfølgelig, men det er bestemt også muligt at finde en erfaren boligadvokat til en favorabel pris.

Et eksempel på billige boligpakker

Hvis du gerne vil se et eksempel på en boligadvokat, som tilbyder faste lave priser på boligpakker, så kan du klikke dig ind på eBoligadvokat.dk. Firmaet holder til på Frederiksberg, men kan nemt kontaktes online via e-mail eller telefonisk. Hos eBoligadvokat.dk fremgår det tydeligt af hjemmesiden, hvad boligpakken indeholder. Har du brug for juridisk rådgivning og hjælp til huskøb eller køb af ejerlejlighed, så koster det 6.750 kr. inklusive moms, mens prisen er 4.500 kr. inklusive moms, hvis det er en andelslejlighed. Du finder yderligere information på eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser.

Flere Nyheder