Billig rengøring af private hjem i København

24 oktober 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at se på, hvordan støvet og skidtet samler sig i hjørnerne, og hære af nullermænd fra tid til anden marcherer ud fra under senge og sofaer? Orker du bare ikke at komme i dybden med rengøringen i hverdagen? Bliver det højst til en overfladisk oprydning – og er weekenderne reserveret til sjovere aktiviteter? Så bør du overveje at hyre et rengørings firma.

Billig rengøring – hvem og hvordan?

Det behøver ikke at koste dig spidsen af en jetjager at komme hjem til en rengjort bolig flere gange om måneden. For det første er det muligt at finde gode og pålidelige rengørings firmaer, som ikke tager høje og urimelige priser for et stykke vel udført arbejde.

For det andet skal du huske, at du – såfremt du benytter et moms registreret firma i forbindelse med rengøring – kan trække en stor del af dine udgifter til rengøring fra i skat. På den måde bliver rengøring af dit private hjem faktisk endnu billigere. Og så begynder det godt at kunne betale sig at betale sig fra rengøring!

Hvis du leder efter billig rengøring i Købehavn og omegn, kan du med fordel kontakte det danske rengørings firma DVDMV. Forkortelsen DVDMV står for Det Var Det, Min Ven – en betegnelse for den let tilgængelige og service mindede attitude, du finder hos de dygtige og veluddannede rengørings assistenter i virksomheden.

Når du vælger at bruge DVDMV som dit professionelle rengørings firma på jævnlig basis, vil du kunne drage fordel af de mange forskellige service ydelser, som virksomheden tilbyder. Ud over standard støvsugning, gulvvask, afstøvning af vandrette overflader og diverse inventar samt omfattende rengøring af køkken og sanitets rengøring af badeværelser omfatte strygning af tøj eller særlig fokus på bestemte områder fra gang til gang.

Du kan booke rengøring online med helt ned til tre dages varsel gennem det online booking system på dvdmv.dk

Flere Nyheder