Bevar din skønhed med den bedste rynkecreme

27 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når vi bliver ældre, får vi rynker – dette er ikke til at komme udenom. Hvis vi ville undgå rynker, skulle vi nærmest holde op med at leve, eller i hvert fald med at smile eller bekymre os.

Vore sindstilstande sætter nemlig spor i ansigtet idet følelser aktiverer ansigtets muskulatur således at ansigtets udtryk afspejler vores følelser. Dette er en god mekanisme når det handler om at kommunikere med omverdenen.

Visse rynker ville de færreste være foruden fordi de skaber karakter og rent faktisk gør det modne ansigt indbydende. Det drejer sig for eksempel om smilerynkerne i øjenkrogene og smilehullerne i kinderne.

Men de fleste vil, når adspurgt, sikkert bedyre at de godt kan undvære den såkaldte bekymrings rynke over næseryggen lige mellem øjenbrynene samt de dybe furer i panden og ved mundvigende. Og så er der de kedelige tørheds rynker som især fremkommer i solskadet hud hvor kollagenet i overhuden er brudt ned efter mange års daglig udsættelse for solens skarpe UV stråler.

Hvordan kommer jeg de irriterende rynker til livs?

Netop disse rynker er det faktisk muligt at forebygge – og til en vis grad behandle – ved hjælp af en god rynkecreme. Med den rette creme kan du holde huden gennemfugtet og næret således at du hjælper den til at regenerere og hele de skader den påføres i løbet af dagen.

En god rynkecreme bør indeholde ingredienser som styrker, beskytter og genopbygger huden, så som for eksempel vitaminer og mineraler. Samtidig bør cremen indeholde en vis mængde fedtstof som nærer huden og holder den fugtmættet dagen igennem.

Hvilken rynkecreme skal jeg vælge?

Hvis du ønsker dig en rynkecreme med klinisk dokumenteret effekt mod rynker og tør hud kan du med fordel vælge Vitacreme B12 som blandt andet indeholder B12 vitamin. Du kan læse mere, og bestille Vitacreme B12, på vitacreme.dk.

Flere Nyheder