Alkoholiker? Find den bedste behandling online

27 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Alkoholisme er en af den moderne tids værste svøber. Alkohol er nemt at få fat på, og vi har en fest kultur, som nærmest giver frit lejde til at udvikle alkoholiske tendenser. Derfor er det nemmere end aldrig før at blive alkoholiker. Men det er stadig lige så vanskeligt at komme ud af den ødelæggende afhængighed og det farlige misbrug, som det altid har været. Og derfor er det ofte nødvendigt at søge hjælp dertil.

Få hjælp til afvænning og behandling af alkoholisme på Behandlingscenter Søby Park

Har du mistanke om, at en af dine nære eller kære er gået hen og blevet alkoholiker, har du både moralsk og medmenneskelig pligt til at gribe ind. Dette betyder dog ikke, at du skal stå alene med den svære konfrontation, endsige håndtere eventuel afrusning og afvænnende behandling på egen hånd.

Det er tvært imod en rigtig god idé at få hjælp til begge dele. Er vedkommende svært alkoholiseret, er det faktisk på ingen måde forsvarligt selv at give sig i kast med alkohol afvænning – dette kan være rigtig farligt, hvis det ikke foregår under kyndig medicinsk supervision. Konfrontationen har til formål at motivere den misbrugsramte til at gå i behandling, og er som oftest det sværeste skridt. En alkoholiker vil nemlig have tendens til hårdnakket at benægte sit problem, både over for andre og over for sig selv.

Derfor kan det godt betale sig at samle et udvalg af hans eller hendes venner, familiemedlemmer og kolleger til en såkaldt ”intervention”. Hvis du har brug for hjælp i denne forbindelse, kan du for eksempel kontakte Behandlingscenter Søby Park, som også kan være behjælpelig med planlægning og tilrettelæggelse af et behandlingsforløb.

Behandlingscenter Søby Park har særlig ekspertise inden for afvænning og behandling af alkoholikere – og en høj succesrate oveni. Læs mere om behandling af alkoholisme på behandlingscentersoebypark.dk

More articles