Nemt at låne til istandsættelse af bolig

05 August 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Har du et hjem der trænger til en kærlig hånd. Det kan være et enkelt rum som badeværelset eller køkkenet eller det kan være hele huset ,der trænger er det muligt at tage et lån til istandsættelse, hvis du ikke har pengene på kontoen. Med internettet er mulighederne for at låne blivet langt større.

Du kan gå i en almindelig bank og ansøge, men det er også muligt at søge en online bank. Derudover er butikker og håndværkere også begyndt at være godt med, med tilbud om finansieringsmuligheder. Det er ofte i samarbejde med en online bank.

Lån nemt og hurtigt online

En af de helt store fordele ved at låne i en online bank, er at det er nemmere og hurtigere at låne, end hvis man går ned i en almindelig bank. Samtidig stiller de færre krav og der bliver heller ikke spurgt hvad pengene skal bruges til. Det kan godt virke grænseoverskridende at sidde over for en fremmed bankrådgiver og fortælle, hvad man skal låne penge til. 

Da det er nemt og hurtigt at ansøge anbefales det, at du søger flere online banker om et lån og efterfølgende finde det tilbud der er bedst. Søg mindst 3 og husk de skal være sammenlignelige. Det du især skal være opmærksom på er ÅOP, rentesatsen og tilbage betalingsbetingelserne. Hvis det ikke er muligt at betale lånet ud før tid, bør du som udgangspunkt ikke overveje lånet.

Det vigtige budget

Inden du går i gang med at istandsætte er det vigtigt at du lægger et budget. Både et der handler om selve istandsættelsen. Hvad koster den. Jo bedre du er til at budgettere, jo færre økonomiske overraskelser vil der komme. Derudover skal du sikre dig, at der er plads i dit normale budget til at betale endnu et lån af hver måned.

More articles