Ny badekar emalje – når badekarret skal stråle igen

11 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

I gamle dage var badeværelserne i mange danske boliger udrustet med badekar. Brusebade var dengang ikke så udbredte, og det var langt fra alle som badede hver dag. I stedet tog man bade – gerne flere personer ad gangen – i det rummelige badekar.

Nu om stunder er mange badekar forsvundet fra de danske badeværelser. Dette skyldes primært at vores livsstil har ændret sig, og at det er blevet mere normalt med et dagligt brusebad i stedet for et eller to ugentlige karbade.

Derfor er det nu fortrinsvis moderne og plads besparende brusenicher som befolker badeværelserne i de danske boliger. Og der bliver længere og længere mellem huse og lejligheder med badekar i egne badeværelser.

Pas godt på dit badekar – det kan være guld værd

Badekarret er dog så småt på vej ind i varmen igen og har været det længe. De fleste ejendomsmæglere kan berette om bolig købere som målrettet går efter en bolig med eget badekar.

Det er især de yngre købere i børnefamilie segmentet som kan se fordelen ved at have et badekar til rådighed. Familiens yngste medlemmer sætter for eksempel mere pris på aftenbadet når det kan foregå i et rummeligt badekar i stedet for i en lille balje. Badekarret er en ven i nøden når større mængder tekstil skal sættes i blød. Og så er det rart for mor eller far at kunne slappe af i et varmt bad når ungerne er puttet uden at skulle forlade matriklen.

Derfor bør du bevare dit gamle badekar. Det kan nemlig være et aktiv i forbindelse med et eventuelt salg af din bolig. Og er det ridset eller misfarvet kan du altid få det sat flot i stand.

Lad din lokale badekarsmaler renovere dit badekar

Hos Emaljespecialisten kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på reemaljering af dit badekar. Læs mere på Emaljespecialisten.dk.

More articles