Stickers – brug dem til lidt af hvert

10 marts 2020 Camilla Skøtt
Stickers – brug dem til lidt af hvert

Stickers er en af de ting, man aldrig rigtig ved, hvad man skal bruge til. Hvilket formål dækker de egentlig? Vi har sat os for at finde fem steder, hvor det giver mening at bruge stickers.

Stickers. De små klistermærker du får alverdens steder, og som du altid tager imod men egentlig ikke ved, hvad du skal bruge til. Kender du følelsen? På vielskerkunst.dk har vi fundet en række forslag til, hvad du kan bruge de skøre stickers til – og da vi ikke selv kunne komme på nogle bedre, bringer vi hermed forslagene videre.

Fem steder du kan bruges stickers

Bilen – er du bilejer, er det et af de mest populære steder at sætte stickers. Det kan være alt fra “Børn i bilen” og “Mors dyt” til mere praktiske informationer som CVR-nummer, hvis du har egen virksomhed.

Toilettet – ejer du en restaurant, er det oplagt at bruge stickers på toiletdørene, så du kan henvise til både herre-, dame- og handicaptoilettet, men faktisk kan du også bruge stickers på toiletdøren derhjemme, hvis du vil lave lidt sjov.

Postkassen – en praktisk og nem løsning på postkassen er stickers. Du kan naturligvis bruge dem til at skrive dit navn og husnummer, men du kan også gå den mere personlige vej og vise, hvem der bor i husstanden.

Vinduerne – det er ikke så brugt herhjemme, men det er en praktisk løsning at sætte såkaldte skræmmefugle på vinduespartierne, hvis du vil undgå, at fuglene flyver ind i ruden.

Døren – den klassiske “Her vogter jeg”-sticker er ikke til at komme udenom, hvis du har hund, og den er altid god at sætte på døren, så både velkomne og ubudne gæster ved, at der er en hund bag døren.

Vil du finde flere skæve vinkler på kunst og andet sjovt, så læs med på vielskerkunst.dk – der kommer hele tiden små, sjove historier.

Tjek også disse sider:

https://vielskerkunst.dk/
https://KunstForLivet.dk/
https://AltOmKunst.dk/
https://HvadKunst.dk/
https://ErDetKunst.dk/
https://BedsteKunst.dk/
https://NyesteKunst.dk/
https://GammeltKunst.dk/
https://kunst-kultur.dk/
https://Fresko.dk/
https://kunzt.dk/
https://kunstinspiration.dk/

Flere Nyheder